40% avslag på de 6 mest populære pianokursene!

, jeg ønsker virkelig at du skal fortsette utviklingen din på piano, og har derfor satt sammen en startpakke til deg med 6 populære kurs som som vil ta pianospillingen din til neste nivå!

Inkludert i pakken:

  • Kurs i jazzpiano
  • Kurs i musikkteori
  • Für Elise
  • Gudfaren
  • The Winner takes it all
  • Love Theme
Write your awesome label here.

Praksis og teori 
i skjønn harmoni!

For å bli en bedre pianist er det viktig å fokusere på både teorien og praksisen. Derfor vil du i "startpakken" finne et knippe nøye utvalgte kurs som vil hjelpe deg med å både spille piano (praksis) og forstå hvordan ting henger sammen i musikken (teorien).
Se alle kursene som er inkludert

Startpakken 
2023

startpakken er skreddersydd for at du skal kunne fortsette utviklingen din på piano! Med en god blanding av musikkteori, jazzpiano og flere populære sanger har du alle verktøyene du trenger for å lykkes. 
\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

3 gode grunner til å lære piano online

Lurer du på hvorfor stadig flere velger å lære piano online fremfor tradisjonell fysisk undervisning? Det er mange gode grunner til det!
Her er 3 av de:

 

Fleksibel tid

Når du går til fysisk pianoundervisning må du finne et fast ukentlig tidspunkt som passer for både deg og læreren. Det kan bli vanskelig i en travel og uforutsigbar hverdag. Når du lærer piano med online kurs velger du det tidspunktet som passer deg best. Det kan til og med være forskjellige tidspunkter hver uke. Undervisningen skjer med andre ord når og hvor du vil - som er en av de store fordelene med å lære piano online.

 

Pris

Tradisjonell fysisk pianoundervisning er dyrt. Ofte kan dette koste deg flere tusen kroner i måneden. Mange velger fysisk undervisning for å få den individuelle veiledningen og oppfølgingen fra en privatlærer. Med Spill Piano får du både individuell hjelp og oppfølging + fleksibiliteten til å velge å lære akkurat det du vil, til en mye lavere kostnad!

 

Lær i ditt tempo

Når du lærer piano med online kurs bestemmer du selv hvor raskt du ønsker å lære! Kanskje ønsker du å jobbe intensivt flere dager i uken for å få rask progresjon! Eller kanskje du ikke har så mye tid tilgjengelig, og trenger å gå saktere frem. Uansett tempo gjør Spill Piano det enkelt for deg å fortsette der du slapp forrige gang, slik at du steg-for-steg kan utvikle deg på piano!
  TILBUDET UTGÅR SNART!

Ta pianospillingen din til neste nivå!

Dette er et unikt tilbud som gir deg 40% avslag på en veldig populær kurspakke! Hvis du er klar for å ta pianospillet ditt til neste nivå, er dette en god mulighet til å få alle verktøyene du trenger for å lykkes, til en ekstra hyggelig pris :) 
 40% AVSLAG
2794kr   1649kr
, jeg har skreddersydd denne kurspakken for at du skal kunne fortsette den gode utviklingen på piano. Jeg håper du har lyst til å sjekke det ut :)

Ofte stilte spørsmål om startpakken

Kan jeg få pengene tilbake hvis jeg ikke er fornøyd?

Det er viktig for meg at du er fornøyd med kjøpet av startpakken! Derfor får du en 30 dagers pengene-tilbake-fornøydhetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med kurset kan du innen 30 dager etter kjøp be om refusjon, og du vil få tilbakebetalt beløpet du har betalt. Enkelt og greit :)

Hvilke kurs får jeg når jeg kjøper startpakken?

Når du kjøper startpakken får du tilgang til de 6 mest populære kursene på Spill Piano. Disse kursene er: Kurs i jazzpiano, Kurs i musikkteori, Für Elise, The winner takes it all, Love theme, og Gudfaren.

Hva slags nivå ligger kursene i startpakken på?

Kursene i startpakken har en naturlig progresjon i nivå/vanskelighetsgrad. Her er en liten oversikt over nivået på de ulike kursene:  

Musikkteorikurset: Perfekt for nybegynnere! 
jazzkurset: Mye innhold som er laget med tanke på nybegynnere, men du vil også lære en del avanserte konsepter som virkelig vil få deg til å høres ut som en profesjonell jazzpianist! 
Für Elise: Middels vanskelighetsgrad. 
The winner takes it all: Middels vanskelighetsgrad. 
Love Theme: Middels vanskelighetsgrad. 
Gudfaren: Middels vanskelighetsgrad. 

 Tips: Hvis du starter med musikkteorikurset, vil du lære alle de grunnleggende elementene du trenger for å mestre de andre kursene i denne pakken! Kursene er satt sammen for å gi deg en god miks av praksis og teori, og for å gi deg en optimal progresjon og utvikling på piano!
Created with