Introduksjon til jazzpiano!

 • Nivå 2/3 : middels
 • Antall leksjoner: 23 
 • Total tid: 2 timer
Write your awesome label here.
Kursoversikt
Fra nybegynner til proff jazzpianist: Bli en jazzpianist på rekordtid med dette introduksjonskurset i jazzpiano! Lær alt fra grunnleggende jazzteknikker til avansert improvisasjon. Få tilgang til alle de nødvendige teknikkene og hemmelighetene bak det å spille som en ekte jazzpianist!
Empty space, drag to resize
 • Lær om fyldige og fargerike akkorder.
 • Lær å improvisere på piano.
 • Lær 3 populære jazzlåter.
 • Test kunnskapen din underveis.
 • +++ MYE MER!

Hva kommer du til å lære?

Hvis du går med et ønske og drøm om å lære deg jazzpiano, vil du i dette kurset lære ALT du trenger for å komme godt i gang! Alle grunnleggende ferdigheter vil bli dekt, og du vil også lære flere avanserte konsepter som virkelig vil få deg til å høres ut som en profesjonell jazzpianist!

Utvidede akkorder

Lær hvordan du kan gjøre enkle akkorder på piano mer fyldige og fargerike.

3 populære jazzlåter

I løpet av kurset kommer du til å lære å spille 3 kjente og populære jazzlåter.

Improvisasjon

Få håndfaste verktøy som vil lære deg hvordan du kan improvisere og spille friere på piano.

Rytmiske mønstre

I kurset vil du få flere nyttige tips til hvordan du kan forbedre rytmen din i høyre og venstre hånd.

2-5-1 progresjonen

Lær å spille den mest kjente akkordprogresjonen innenfor jazzsjangeren.

+++ MYE MER!

ALT du trenger for å komme godt igang med jazzpiano vil bli dekt i dette kurset.
Wow, dette var et bra kurs!! For første gang føler jeg at jeg faktisk høres ut som en jazz-pianist. Utrolig gøy. Anbefales på det varmeste!
      (5/5)
Kristoffer Moen

Kursets oppbygning

Den ultimate guiden til å "jazze opp" ditt pianospill!

Jazzpiano fra A til Å!

Temaet "jazzpiano" kan virke stort og overveldende. Mange ønsker å lære det, men er usikker på hvor det er lurt å begynne. I dette kurset har jeg derfor gitt deg en tydelig vei du kan følge fra A til Å som vil få deg å både spille og forstå jazzpiano på rekordtid! 

 Tema 1

Grunnleggende jazzlære

I den første delen av kurset vil du lære om rytmiske mønstre i venstre hånd, rytme i høyre hånd, og den velkjente 2-5-1 akkordprogresjonen. I tillegg vil du lære å spille den populære jazzsangen "Fly me to the moon".

 Tema 2

Utvidede akkorder

I denne delen vil du lære hvordan du kan gjøre enkle akkorder på piano mer fyldige, fargerike og spennende. Du vil lære alt om maj-7 akkorden, utvidelsesakkorder som 9, 11 og 13 og "So what akkorden". I tillegg vil du lære å spille den kjente jazzsangen "So what".

 Tema 3

Improvisasjon

I denne delen vil du få mange håndfaste verktøy som vil lære deg hvordan du kan improvisere godt på piano. Du vil lære å improvisere med skala-toner og akkord-toner, få en struktur og retning på improvisasjonen med frasering og sekvensering, improvisere utenfor skalaen med den kromatiske skalaen og b9-noten, og til slutt sette sammen alt du har lært om improvisasjon inn i jazzsangen "Autumn Leaves".

Hvem er dette kurset for?

Lurer du på om jazzkurset er for deg? Hvis du kan kjenne deg igjen i noen av beskrivelsene nedenfor er det en god indikasjon på at du vil ha glede av dette kurset:
 • Du ønsker å lære hvordan du kan spille fyldige, fargerike og spennende akkorder.
 • Du ønsker å lære hvordan du kan improvisere fritt på piano.
 • Du ønsker å lære hvordan du kan spille spennende rytmer på piano. Både i akkompagnementet i venstre hånd, og i melodien i høyre hånd..
 • Du er generelt nysgjerrig på jazzpiano, og ønsker å ha et samlet sted du kan gå for å lære ALT du trenger!
 • Du er glad i jazzmusikk, og ønsker å lære 3 av de mest kjente og populære jazzsangene som finnes.

Svar på ofte stilte spørsmål

Kommer jeg faktisk til å bli en bedre jazzpianist av å ta kurset?

Ja, hvis du går gjennom kurset og gjennomfører oppgavene du får til videoene, kommer du absolutt til å bli en bedre jazzpianist! :) 
Alt innholdet i kurset + måten det er bygd opp på, er basert på mange års erfaring med 1-1 undervisning i jazzpiano med elever i alle aldre og på alle nivåer. Jeg har tatt all min kunnskap om hva som faktisk skal til for å bli en bedre jazzpianist og puttet det inn i dette kurset, slik at du skal få optimale resultater!

Hvilke sanger kommer jeg til å lære i løpet av kurset?

Du kommer til å lære 3 kjente og populære jazzlåter i løpet av kurset; Fly me to the moon, Autumn Leaves og So what. Du vil få tilgang til både vanlige noter og smarte noter på alle disse sangene.

Hva slags nivå ligger dette kurset på?

Nivå: Nybegynner til viderekommen! 

Siden dette er et introduksjonskurs i jazzpiano vil mesteparten av innholdet i kurset ligge på et nybegynnernivå. Men i løpet av kurset vil du også lære om mer avanserte konsepter som virkelig vil få deg til å høres ut som en profesjonell jazzpianist.

Uansett om du er en nybegynner eller en mer erfaren pianist, vil dette kurset hjelpe deg med å ta jazzferdighetene dine til neste nivå.

Kan jeg få pengene tilbake hvis jeg ikke er fornøyd med kurset?

Det er viktig for meg at du er fornøyd med jazzkurset! Derfor får du en 30 dagers pengene-tilbake-fornøydhetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med kurset kan du innen 30 dager etter kjøp be om refusjon, og du vil få tilbakebetalt beløpet du har betalt. Enkelt og greit :)

Klar til å begynne å jazze?

Kjøp kurset for å begynne å lære 
Created with