1. Hvilke personopplysninger lagres om deg?

 • Opplysninger om bruk på nettsiden: Informasjon jeg får når du bruker denne nettsiden, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. 

 • Kommunikasjon: Informasjon du gir når du har kontakt med meg, som eposter sendt mellom oss. 

 • Kjøpsinformasjon: Informasjon jeg får når du kjøper noe på nettsiden, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode (f.eks. Visa). Om du har opprettet en brukerkonto på siden vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.

 • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller billetter, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Du kan velge å gi mer informasjon om deg selv, som kjønn og bursdagsdato. 

2. Hva brukes personopplysningene til?

 1. Opprette brukerkonto: Jeg bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk. 

 2. Kundeservice: Jeg lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

 3. Tilpasning av nettside og app: Jeg bruker opplysninger for å tilpasse nettsiden til det tekniske utstyret du bruker.

 4. Markedsføring: Jeg bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) for å holde deg oppdatert på hva som skjer i Spill Piano. Det brukes også for å sende ut nyhetsbrev per E-post. 

 5. Statistikk: Jeg utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle mine tjenester.

3. Hvor lenge lagres dine personopplysninger? 

Opplysninger om deg lagres kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.


4. Informasjonsdeling med tredjepart

Jeg selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, meg og noen av mine samarbeidspartnere, deler jeg informasjon som:

 • Navn

 • E-postadresse

 • IP adresse

 • Nettleser

Hvis det er blitt registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan det overføres samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.

5. Informasjonskapsler (Cookies)

Det er cookies på denne nettsiden for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når nettsiden åpnes. Det gjør at jeg bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker. Spill Piano plattformen bruker også informasjonskapsler fra tredjepart, for å utføre webanalyser og for å ta i bruk webanalyseverktøy. Det brukes i all hovedsak Google Analytics for dette formålet. Les mer om Googles personvernregler HER.


6. Dine rettigheter

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger jeg har om deg. Du kan også kreve at jeg retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. .

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du meg på e-post: [email protected].

7. Endringer i personværnerklæringen

Spill Piano plattformen vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av personvernerklæringen på denne siden.


8. Kontakt meg

Adresse: Trondheimsveien 2, 0560, Oslo
E-post: [email protected]
Telefon: 48068530