Book 1-1 undervisning med Fred-Håkon, og få svar på akkurat det DU lurer på!

Det å lære seg piano kan virke overveldende, og det dukker ofte opp mange spørsmål underveis. Men du trenger ikke gjøre det alene. Book en digital pianotime, og la meg hjelpe deg på veien!

  • Skreddersydd undervisning etter dine behov!
  • 30 og 60 minutter undervisning tilgjengelig
  • Få tilsendt videoopptak etter fullført time

Book en digital pianotime

Book din digitale pianotime

Velg mellom 30 og 60 minutters pianotime.

Tilbakemelding fra noen av mine elever:

Kjersti

Jeg ønsket i voksen alder å lære om improvisasjon + en friere måte å spille piano på. Fred-Håkon er en veldig dyktig og behagelig lærer! Jeg synes jeg har utviklet meg mye på bare noen få måneder!

Tim

Etter flere semestre som elev kan jeg si at jeg har lært mye mer enn jeg hadde forventet. Fred-Håkon er en dyktig lærer som er flink til å formidle kunnskap om pianospilling. Både melodi, rytme, akkorder og mye mer.

Bente

Fred-Håkon er en dyktig pedagog! Jeg har blitt gitt mange grunnleggende verktøy som gjør at jeg kan spille friere og tryggere enn tidligere - rett og slett leke med pianoet! Anbefales på det varmeste.

Jonas

Pianotimene har vært en utrolig bra opplevelse for en som ønsket å plukke opp piano igjen etter flere år uten spilling! Fred Håkon er en dyktig lærer som er flink til å sette opp timer som engasjerer og inspirerer.

Marlene

Fred-Håkon er en veldig hyggelig og flink pianolærer som tar hensyn til mine behov og min musikksmak. Jeg har vært elev hos han i over 1 år nå, og har lært mange avanserte stykker innen kort tid.

Anders

Etter 1,5 år som elev kan jeg anbefale Fred-Håkon på det varmeste. Jeg har fått god veiledning og mye motivasjon gjennom ukentlige pianotimer. Timene har blitt tilpasset mine mål og mitt nivå på en fin måte.

Svar på ofte stilte spørsmål

Hva er prisen på pianotimene?

Du kan velge mellom undervisning i 30 minutter og 60 minutter. Her er prisen per pianotime: 

  • 30 minutter: 699kr 
  • 60 minutter: 1.398kr

PS! Alle som er årlig eller månedlig medlem av Spill Piano får 25% avslag på booking av 1-1 pianotime i tillegg til en rekke andre ekslusive fordeler. 

Les mer om medlemskap og prøv det gratis i 7 dager!.

Hva trenger jeg for å delta i en digital pianotime?

Det er kun 3 ting som er nødvendig: 

  1. Skjerm: Jeg anbefaler at du bruker en laptop eller pad, men det er også fullt mulig å gjennomføre undervisningen med smarttelefon
  2. Zoom: Dette er appen vi bruker for å holde pianoleksjonene. Zoom er gratis, og hvis du ikke har det allerede, vil det bli automatisk lastet ned når du deltar på din første pianotime.

  3. Piano: Dette er ikke en absolutt nødvendighet, men jeg anbefaler at du har et piano for å få mest mulig ut av din pianotime. Det kan være både akustisk og elektronisk piano.

Hvordan kan jeg booke en time?

Du kan booke en time lenger opp på denne nettsiden. Først velger du mellom 30 og 60 minutters pianotime, og deretter velger du en ukedag og tidspunkt som passer for deg. Når det er gjort er det bare å bestille timen :)

Hvordan fungerer Zoom-undervisning?

Teknologien har kommet langt, og det er nå fullt mulig å gjennomføre pianotimer over nett med høy kvalitet! Undervisningen kan gjennomføres på laptop, mobil eller pad

Rett etter bestilling vil få tilsendt en zoom-link. Når timen starter trykker du på denne linken for å gå til pianotimen. 

På timen kan du både se meg og pianoet som blir spilt på. Det at elev og lærer har hvert sitt piano har vi erfart at er en overraskende hyggelig fordel. Under fysisk undervisning er det kun ett piano tilgjengelig, og det blir mye veksling av plass underveis. Over nett slipper vi dette, noe som gjør at dynamikken mellom lærer og elev flyter ekstra godt!

Kan jeg avlyse en time eller endre tidspunkt etter bestilling?

Ja, du kan avlyse timen eller endre tidspunkt innen 24 timer før pianotimen starter. 

Tilpasser du timene til mine behov og mål?

Ja, jeg tilpasser timene til dine individuelle behov, ferdighetsnivåer og mål. Vi kan diskutere dine mål under den første timen og lage en plan for å nå dem.

Kan jeg få tilgang til noter og øvemateriale?

Ja, jeg deler noter, øvemateriale og andre ressurser med alle mine elever :) Du får tilgang til dette materialet i etterkant av hver enkelt pianotime.

Gå til booking