Introduksjon til Jazzpiano

2.5+ TIMER  ●  21 LEKSJONER  ●  3 SANGER

Bli en jazzpianist på rekordtid med dette introduksjonskurset i jazzpiano! Lær alt fra grunnleggende jazzteknikker til avansert improvisasjon. Få tilgang til alle de nødvendige teknikkene og hemmelighetene bak det å spille som en ekte jazzpianist!

ALT DU TRENGER FOR Å BLI EN DYKTIG JAZZPIANIST!

Temaet "jazzpiano" kan virke stort og overveldende. I dette kurset har jeg derfor gitt deg en tydelig vei du kan følge fra A til Å + mange nyttige verktøy som vil få deg til å både spille og forstå jazzpiano på rekordtid!

Kompliserte temaer - Enkelt forklart!

Hvert tema brytes ned i korte, gjennomførbare video-snutter, slik at du kan lære i ditt eget tempo. Kompliserte temaer vil bli forklart på en enkel måte, slik at du kan begynne å spille din første jazzlåt i løpet av kort tid.

Gjør læringen aktiv! Test din kunnskap.

Til hvert kapittel i kurset vil du få muligheten til å teste at du forstår det du har lært i videoene. Du vil også få muligheten til å sende inn opptak av egen pianospilling, og få en personlig tilbakemelding fra Fred-Håkon.

Profesjonell hjelp og veiledning

Spørsmål dukker ofte opp når du skal lære å spille piano. Få veiledning og svar på alle dine spørsmål gjennom hele kurset. Kontakt pianolæreren direkte via nettsiden eller appen for å få hjelp raskt og enkelt når du trenger det.

5/5

"Wow, dette var et bra kurs!! For første gang føler jeg at jeg faktisk høres ut som en jazz-pianist. Utrolig gøy. Anbefales på det varmeste!"

Kristoffer Moen


DETTE KURSET ER
FOR DEG SOM......

  • Ønsker å lære hvordan du kan spille fyldige, fargerike og spennende akkorder.
  • Ønsker å lære hvordan du kan improvisere fritt på piano.
  • Ønsker å lære hvordan du kan spille spennende rytmer på piano. Både i akkompagnementet i venstre hånd, og i melodien i høyre hånd.
  • Er generelt nysgjerrig på jazzpiano, og ønsker å ha et samlet sted du kan gå for å lære ALT du trenger!
  • Er glad i jazzmusikk, og ønsker å lære 3 av de mest kjente og populære jazzsangene som finnes.
MØT DIN LÆRER

Fred-Håkon Bye

Jazzpiano ligger mitt hjerte utrolig nært! Helt siden jeg begynte å lære piano i ung alder har jeg vært fascinert av akkordene, rytmene og improvisasjonen i jazzen!

Alt innholdet i dette kurset + måten det er bygd opp på, er basert på mange års erfaring med 1-1 undervisning i jazzpiano med elever i alle aldre og på alle nivåer. Jeg har tatt all min kunnskap om hva som faktisk skal til for å bli en bedre jazzpianist og puttet det inn i dette kurset, slik at du skal få optimale resultater!

Fred-Håkon Bye

ER DU KLAR TIL Å BEGYNNE Å JAZZE PÅ PIANO?

Lær jazzpiano på rekord-tid, og få tilgang til alle de nødvendige teknikkene og hemmelighetene bak det å spille som en ekte jazzpianist!

kr1.499
1 betaling
Tilgang for alltid
Kr499,50
3 betalinger
Tilgang for alltid.

Svar på typiske spørsmål

Kommer jeg faktisk til å bli en bedre jazzpianist av kurset?

Ja, hvis du går gjennom kurset og gjennomfører oppgavene du får til videoene, kommer du absolutt til å bli en bedre jazzpianist! :) 

Alt innholdet i kurset + måten det er bygd opp på, er basert på mange års erfaring med 1-1 undervisning i jazzpiano med elever i alle aldre og på alle nivåer. Jeg har tatt all min kunnskap om hva som faktisk skal til for å bli en bedre jazzpianist og puttet det inn i dette kurset, slik at du skal få optimale resultater!

Hvilke sanger kommer jeg å lære i kurset?

Du kommer til å lære 3 kjente og populære jazzlåter i løpet av kurset; Fly me to the moon, Autumn Leaves og So what. Du vil få tilgang til både vanlige noter og smarte noter på alle disse sangene

Hva slags nivå ligger dette kurset på?

Nivå: Nybegynner til viderekommen! 

Siden dette er et introduksjonskurs i jazzpiano vil mesteparten av innholdet i kurset ligge på et nybegynnernivå. Men i løpet av kurset vil du også lære om mer avanserte konsepter som virkelig vil få deg til å høres ut som en profesjonell jazzpianist.

Uansett om du er en nybegynner eller en mer erfaren pianist, vil dette kurset hjelpe deg med å ta jazzferdighetene dine til neste nivå.

Kan jeg få pengene tilbake hvis jeg ikke er fornøyd?

Det er viktig for meg at du er fornøyd med jazzkurset! Derfor får du en 14 dagers pengene-tilbake-fornøydhetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med kurset kan du innen 14 dager etter kjøp be om refusjon, og du vil få tilbakebetalt beløpet du har betalt. Enkelt og greit :)