BLI MEDLEM OG FÅ TILGANG TIL ALLE KURS

Prioriter din utvikling på piano i 2024.

Medlemskap i Spill Piano gir deg tilgang til alle nåværende og fremtidige kurs i katalogen + flere eksklusive fordeler, til en fast lav pris!

Spill Piano Medlemskap

Lås opp tilgang til alle verktøyene du trenger for å lykkes på piano, til en fast lav månedlig pris.

199kr/mnd
Normalt 299kr

Prisen vil øke i løpet av 2024. Bli medlem idag for å sikre deg den lave prisen.

14-dager Pengene Tilbake Garanti

Hvis du ikke er fornøyd med medlemskapet ditt hos Spill Piano innen 14 dager etter at du har blitt betalende medlem, kan du be om refusjon, og du vil få tilbakebetalt beløpet du har betalt. Enkelt og greit :)

ALT du trenger for å lykkes på piano i 2024!

  • Mange populære sanger og kurs.
  • 25% avslag på 1-1 pianotimer.
  • Tilgang til privat samtale forum.
  • Få først tilgang til nye kurs.
  • Vær med å påvirke hvilke kurs som lages.
  • Ta kursene i mobil-appen.

Jeg ser frem til å se deg på innsiden!

Fred Bye - Grunnlegger av Spill Piano

Svar på ofte stilte spørsmål

Hva er egentlig Spill Piano?

Spill Piano er en norsk kursplattform som gjør det både enkelt og tilgjengelig for deg å lære å spille piano! Med et stadig økende utvalg av både sangkurs, dyptgående kurs innenfor forskjellige temaer, og profesjonell hjelp og veiledning, vil du på denne plattformen finne alt du trenger for å lykkes på piano i 2024!

Passer Spill Piano bra for nybegynnere?

Ja, Spill Piano er perfekt for deg som er nybegynner! Med våre steg-for-steg videoleksjoner vil du få den hjelpen og veiledningen du trenger til å både forstå og spille piano på rekord-tid. Du kan velge både sanger og kurs som passer til ditt nivå, og skulle du stå fast har du tilgang til en pianolærer som vil svare deg på det du lurer på.

Har dere noe for viderekomne og avanserte pianister?

Ja, på Spill Piano finner du kurs tilpasset alle nivåer - også deg som kan mye piano fra før av! Alle kursene er kategorisert i nivå 1, 2 og 3 på kursbibliotek-siden for å gjøre det enkelt for deg å finne riktig kurs. Kursene i kategori 2 passer godt for viderekomne pianister, mens nivå 3 egner seg godt for deg som ønsker mer avansert materiale.

Er jeg for gammel til å begynne å lære piano?

Dette er et spørsmål jeg hører ofte som pianolærer! Mange utsetter de drømmene og målene de har om å lære seg å spille piano fordi de tenker at det er for sent - i hvert fall når det kommer til det å bli ordentlig flink! Men etter å ha undervist folk i alle aldre har jeg tydelig sett at det ALDRI er for sent å lære seg piano. Enten du er 20, 30, 40, 50, 60, 70, eller over det, har du all mulighet til å lære deg piano!  

Tips: Sjekk ut denne videoen der jeg svarer mer i dybden på dette spørsmålet.

Hva er fremtidsplanene til Spill Piano?

Det kommer mye spennende på Spill Piano i tiden fremover. Du kan forvente å se: 

  • Mange nye sangkurs og dyptgående tema-kurs innenfor forskjellige sjangre, nivåer og temaer. 
  • Muligheten til å booke 1-1 undervisning med pianolærer. 
  • +++ en del hemmelige funksjoner jeg ikke kan avsløre helt enda. Men det er mye bra i vente - såpass kan jeg si :)Start din gratis prøveperiode